Het jaarlijks evenement ‘straten volleybal’ is weer verleden tijd. Dit jaar hebben er in totaal 18 teams gestreden om de eer verdeeld over 4 avonden, waaronder de dinsdag avond de mixteams en van woensdag tot en met vrijdag waren de straten aan de beurt. Allemaal hebben ze hun sportieve talenten laten zien. Het was soms zeer spannend omdat de teams goed aan elkaar gewaagd waren. Vrijdagavond was de ‘ere divisie' en die is net als vorig jaar gewonnen door Rijksweg 1. Wij willen bij deze de sportieve deelnemers dan ook bedanken voor jullie deelname en hopelijk zien wij jullie volgend jaar weer terug. De datum dat het dan gaat plaatsvinden is ook al bekend dat is 5 t/m 8 juni 2018. Ook willen wij de sponsors, EHBO, vrijwilligers (scheidsrechter, tellers en barpersoneel) bedanken, zonder jullie kan dit allemaal niet plaatsvinden, en natuurlijk ook het publiek aan de kant voor het aanmoedigen van de teams. Op de facebooksite ‘stratenvolleybal Hoogersmilde’ zijn er foto’s te zien en ook alle uitslagen staan daar op, deze zijn ook te vinden op de site ‘SVHoogersmilde’, hier komen ook nog de foto’s op van het stratenvolleybal.

Mix-teams
Dinsdag 6 juni 2017
   
  Team
1 JoLo1
2 Beachboys
3 Friends
4 JoLo2
   
   
   
2e Divisie  
Woensdag 7 juni 2017
   
  Team
1 Beilervaart 1 (promotie naar de donderdag)
2 Beilervaart 2
3 Bosweg
4 Obbink-/Schultestraat
5 Roelfsemaweg
   
   
   
1e Divisie  
Donderdag 8 juni 2017
   
  Team
1 HULB (promotie naar de vrijdag)
2 Vaartweg
3 Sportlaan/Cliffortstraat
4 Marcelisstraat 2 (degradatie naar de woensdag)
   
   
   
Eredivisie  
Vrijdag 9 juni 2017
   
  Team
1 Rijksweg 1 (Kampioen)
2 Geeuwenbrug
3 Rijksweg 2
4 Hulzebosstraat
5 Marcelisstraat 1 (degradatie naar de donderdag)
   

 

Afsluiting van het seizoen met familiedag aanvang 16.00 uur met onderling voetbal en om 18.00 uur BBQ.

 

Het gaat weer gebeuren, de teams zijn gevormd en er kan weer tegen elkaar worden gestreden. Op dinsdag 6 juni gaan de mixteams tegen elkaar spelen, er hebben zich 4 teams daarvoor aangemeld. Op 7, 8 en 9 juni is het tijd voor de straten, in totaal 14 teams.

Als je wilt weten wanneer en hoe laat je team moet spelen kijk dan even op de site van SVH (www.svhoogersmilde.nl) onder de link volleybal, of kijk op de facebook pagina ‘stratenvolleybal Hoogersmilde’, maar je kunt ook de contactpersoon van de straat vragen, die heeft het boekje waar ook alle overzichten in staan.

Natuurlijk zou het ook leuk zijn als er toeschouwers aan de kant zitten om de teams aan te moedigen, iedereen is van harte welkom.

De indeling van de teams voor het Straten volleyballtournooi 2017 zijn bekend.

Bekijk hier de indeling of klik hieronder op lees meer.

Aanvulling algemene leden vergadering afdeling voetbal.

Kantine dienst:

In de rondvraag kwam het verzoek van de spelers om de kantine diensten anders in te delen, voorstel is de spelers van het eerste hebben kantine dienst onder de wedstrijden van het tweede en de spelers van het tweede onder de wedstrijden van het eerste.

Dan wordt het als volgt: 2 spelers van het eerste van 09.00 uur tot 12.00 uur.

                                            2 spelers van het tweede van 12.00 uur tot 16.00 uur.

                                            2 spelers van het eerste van 16.00 uur tot 18.00 uur.

Voordeel is dan lossen de spelers zelf de kantine diensten op en hoeven ze geen beroep meer te doen op ouders, vriendinnen of kennissen.

Goed voorstel, met ingang van het nieuwe seizoen gaan de leiders dit zo indelen.

De spelers voor zondag 28 Mei

W Flokstra, S Trul, M Boerma, P Moes, J Koers, R Moes, R Grit, A Boer, J Offerein, G Bosma, S Gryglicki, R Wever, R van Stein, T Holst, J Gerding en K vd Born.

Spelers aanwezig 09:15 uur

Scheidsrechter M Schuur

Kantinedienst: Simon Trul & Twan Holst

Verslag algemene ledenvergadering afdeling voetbal 23 mei 2017.

Aanwezig: 10 leden en 5 bestuursleden.

De voorzitter opent de vergadering en merkt op dat alles waarschijnlijk heel goed gaat aangezien de slechte opkomst. Het bestuur heeft het derde elftal in het begin van de competitie terug moeten trekken vanwege het late afzeggen van diverse spelers vlak voor de competitie en de vele blessures bij het eerste elftal. Hierdoor zijn de selecties van het eerste en tweede samengevoegd en trainen op dinsdag en donderdag. De overige spelers trainen op woensdag. Dit heeft goed uitgepakt de trainingsopkomst is goed bij het eerste en tweede. De woensdagavond wordt daarentegen slecht bezocht.

Helaas heeft het eerste elftal het niet kunnen redden in de 4e klasse en zijn op de 13e plaats geëindigd wat betekend dat ze gedegradeerd zijn naar de 5e klasse.

Het tweede elftal heeft een goed seizoen gespeeld in de 4e klasse en is geëindigd op de 5e plaats.

Ons 4e team heeft nog net Witteveense Boys onder zich kunnen laten en komt dus op de een na laatste plaats.

Bestuurszaken: Aftredend en niet herkiesbaar: Eddy Janssens en Jan Otten. Helaas hebben zich geen nieuwe kandidaten aangemeld, zodat wij nu dus twee vacatures hebben. De voorzitter bedankt Eddy en Jan voor hun inzet voor de vereniging, vele jaren hebben zij zich ingezet voor S.V. HOOGERSMILDE.

Indien je geen bestuursfunctie ambieert maar wel iets voor de vereniging wil doen wij hebben nog mensen nodig voor:

Schoonmaken kantine (4 dames) werktijden: maandag van 8.00 uur tot 9.30 uur (alleen Bar en keuken schoonmaken) Indien deze er niet komen zijn wij genoodzaakt schoonmaakster te betalen want U wil toch ook dat Uw kind in een schone kantine terecht komt. (inlichtingen Annie Koenrades 0592459473) of kom gewoon langs op een maandag morgen de “groenploeg” is ook altijd aanwezig.

Scheidsrechter senioren. Het tweede of derde eens per maand fluiten.

Omroeper(ster) bij het eerste elftal. Zou mooi zijn een jonge dame, die omroept bij de wedstrijden en de muziek en het scorebord bedient.

Afmelden als lid: Indien je stopt met voetballen dien je je af te melden voor 15 juni. Anders blijf je het gehele seizoen lid. (De peildatum voor de KNVB is 15 juni en dan wordt van ieder lid de bondskosten geïnd voor het hele jaar) Afmelden kan op de S.V. Hoogersmilde site of afmeld formulier downloaden en afgeven aan Gerrit Pieters. Anders blijft de contributie doorlopen.

Veldzaken: Er komen nieuwe Dug-outs op het hoofdveld. Verder komt ieder jaar het Dassen probleem weer, de gemeente gaat nu om het totale complex stroom draden plaatsen. De muziek van Jannes zijn ze ook aan gewend dus dat helpt ook niet meer.

Jeugd.

Verslag seizoen 2016/17.

-JO-09: mooi seizoen gedraaid, als 4e geëindigd.

-JO-11: Op ene laatste speeldag KAMPIOEN geworden, gewonnen tegen nummer 2 (FC Assen) met 4-3.

-JO-13: Hadden er al niet meer op gerekend, echter FC Assen verloor op ene laatste speeldag en kon nog op laatste speeldag tegen ons kampioen worden. JO-13 won onverwacht met 1-5 van FC Assen en is daardoor ook KAMPIOEN.

-JO-17: Mooi seizoen gedraaid en ook KAMPIOEN geworden.

Team indeling 2017/18:

We gaan starten met:

-JO-09: 9 spelers

-JO-11: 9 spelers

-JO-14: 13 spelers(JO-14 is nieuw)

-JO-16: 13 spelers(JO-16 is nieuw)

Het is aan de krappe kant, maar zo gaan we de competitie beginnen.

Senioren:

Team indeling 2017/18

1e speelt in de 5e klasse.

2e speelt in de 4e klasse.

3e speelt in de 6e klasse.

Trainer is Marcel Schuur. Marcel is Martijn Hut opgevolgd als hoofdtrainer. Martijn Hut wordt bedankt voor zijn periode bij onze club en wij wensen Marcel Schuur veel plezier en succes bij onze club.

De voorzitter bedankt de aanwezigen voor hun bijdrage aan deze vergadering en sluit de vergadering.

Namens bestuur S.V. Hoogersmilde

Richard Vredeveld 23 mei 2017.