Bij deze willen wij alle leden die op svHoogersmilde hebben gestemd bedanken voor hun steun.

Door jullie stemmen heeft onze vereniging € 477.85 van RABO bank ontvangen.

Nogmaals bedankt.

Heeft u al gestemd  voor sv Hoogersmilde. U hebt nog tot 31 augustus de tijd om te stemmen. Dus doe het snel want iedere STEM levert geld op voor de vereniging.

De stemperiode is begonnen.  BRENG JE STEM UIT EN STEM OP SV HOOGERSMILDE

Alle leden van de Rabobank krijgen in juni het blad Dichterbij met daarbij gevoegd een stembiljet. Steun onze club en breng uw stem uit op onze vereniging. De stem periode begint eind juni en eindigt eind augustus.

Dus steun uw club want iedere stem op sv Hoogersmilde levert geld op.

Attachments:
Download this file (bannerliggend.png)bannerliggend.png[ ]20 kB

De stemperiode van de clubkascampagne is begonnen. Alle leden van de Rabobank zuidwest Drenthe hebben hun inlogcode ontvangen. Laat jullie stem niet verloren gaan en stem op sv Hoogersmilde.

Ga voor 14 oktober naar www.rabobank.nl/zwd en stem op sv Hoogersmilde.

Ook dit jaar doet sv Hoogersmilde weer mee met de CLUBKAS CAMPAGNE van de Rabobank. Alle leden van de Rabobank kunnen vijf stemmen uitbrengen op een club of vereniging. Dus mensen van Hoogersmilde breng tussen 1 september en 14 oktober uw stem uit en stem massaal op sv Hoogersmilde