De stemperiode is begonnen.  BRENG JE STEM UIT EN STEM OP SV HOOGERSMILDE

Alle leden van de Rabobank krijgen in juni het blad Dichterbij met daarbij gevoegd een stembiljet. Steun onze club en breng uw stem uit op onze vereniging. De stem periode begint eind juni en eindigt eind augustus.

Dus steun uw club want iedere stem op sv Hoogersmilde levert geld op.

Attachments:
Download this file (bannerliggend.png)bannerliggend.png[ ]20 kB

De stemperiode van de clubkascampagne is begonnen. Alle leden van de Rabobank zuidwest Drenthe hebben hun inlogcode ontvangen. Laat jullie stem niet verloren gaan en stem op sv Hoogersmilde.

Ga voor 14 oktober naar www.rabobank.nl/zwd en stem op sv Hoogersmilde.

Ook dit jaar doet sv Hoogersmilde weer mee met de CLUBKAS CAMPAGNE van de Rabobank. Alle leden van de Rabobank kunnen vijf stemmen uitbrengen op een club of vereniging. Dus mensen van Hoogersmilde breng tussen 1 september en 14 oktober uw stem uit en stem massaal op sv Hoogersmilde

Maandagavond 20 maart houden wij de algemene ledenvergadering van sv Hoogersmilde in de Bosrand.

Aanvang 20.00uur

Beste sportvrienden

Stem nu op sv Hoogersmilde. Doe mee en spek de clubkas. Bent u lid van Rabo zuidwest drenthe stem dan op

SV HOOGERSMILDE en Vereniging van dorpsbelangen Hoogersmilde.

Breng uw stem uit op rabobank.nl clubkascampagne voor 14 oktober.

U mag 5 stemmen uit brengen maximaal 2 per vereniging.

Stem nu iedere stem is geld waard.

Uw inlogcode staat op de flyer die bij de Dichterbij inzit.

Attachments:
Download this file (bannerstaandbewegend (1).gif)bannerstaandbewegend (1).gif[ ]242 kB
Download this file (bannerstaandbewegend.gif)bannerstaandbewegend.gif[ ]242 kB