Mix-teams  Woensdag 8 juni 2016       

Plaats     Team  

  1          FC Waninge  

  2          De Bandieten  

  3          JoLo  

  4          Friends  

  5          Beachboys 

  6          Roelfsemaweg   

           

1e Divisie  Donderdag 9 juni 2016      

Plaats     Team  

  1         Hulzebosstraat (promotie naar de vrijdag)  

  2         HULB  

  3         Sportlaan   

  4         Kylstraat   

  5         Marcelisstraat 2    

        

Eredivisie  Vrijdag 10 juni 2016       

Plaats    Team  

  1         Rijksweg 1  

  2         Geeuwenbrug  

  3         Marcelisstraat 1  

  4         Rijksweg 2 

  5         Vaartweg (degradatie naar de donderdag)              

Volleybalavond op dinsdag 7 juni is vervallen. De avond voor MIX-TEAMS is verplaatst naar woensdag 8 juni

                                                           Straten Volleybal Hoogersmilde 2017

Nog één maand en dan begint de 33e editie van het straten volleybal toernooi in Hoogersmilde. Het toernooi gaat plaatsvinden in week 23 op 6,7,8 en 9 juni 2017.

Inmiddels zijn de contactpersonen van de straten weer benaderd, deze zijn te vinden op de site van SVHoogersmilde onder het onderdeel van volleybal. U kunt contact opnemen met de contactpersoon van de straat waarin u mee wilt spelen. Dat kunt u doen door te klikken op ‘contact met contactpersonen’ en vervolgens de straat van u keuze te kiezen Helaas zijn er nog niet voor alle straten contactpersonen, is er van u straat geen contactpersoon en u wilt wel graag meedoen schrijf u dan in via het op de site te vinden inschrijfformulier. Ook kunt u dit jaar weer deelnemen met een mixteam, 6 juni is voor deze mixteams gereserveerd de teams kunt u ook opgeven via het op de site te vinden inschrijfformulier.

                                                         Inschrijven kan tot 13 mei 2017.

Er is ook een facebook pagina van het straatvolleybal, stratenvolleybal Hoogersmilde, hier wordt u ook op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Heeft u verder nog vragen dan kunt u via ‘contact’op de site van SVHoogersmilde contact met het bestuur opnemen.

                                                                  Met vriendelijke groeten,

                                                                  Bestuur Straten Volleybal Hoogersmilde.

 

Mix-teams Woensdag 8 juni 2016

Plaats     Team

  1         FC Waninge

  2         De Bandieten

  3         JoLo

  4         Friends

  5         Beachboys

  6         Roelfsemaweg    

  

1e Divisie Donderdag 9 juni 2016   

Plaats     Team

  1         Hulzebosstraat (promotie naar de vrijdag)

  2         HULB

  3         Sportlaan 

  4         Kylstraat 

  5         Marcelisstraat 2  

   

Eredivisie Vrijdag 10 juni 2016   

Plaats     Team

  1         Rijksweg 1

  2         Geeuwenbrug

  3         Marcelisstraat 1

  4         Rijksweg 2

  5         Vaartweg (degradatie naar de donderdag)   

De avond van 2 juni voor de MIX-TEAMS gaat door !

Er zijn genoeg aanmeldingen voor de Mixteams-avond .

 

Stratenvolleybaltoernooi 2-3-4-5 juni 2015

Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar Straten Volleybaltoernooi in Hoogersmilde georganiseerd. Het volleybaltoernooi zal worden gehouden in sportzaal “De Bosrand” in Hoogersmilde. Zoals de naam al zegt “Straten Volleybaltoernooi Hoogersmilde” wordt er, op sportieve wijze gestreden tussen de teams die samengesteld zijn uit bewoners van dezelfde straat. Hopelijk zijn er ook dit jaar genoeg aanmeldingen om een leuke en sportieve volleybalweek te organiseren. Meer informatie over de opzet en regels van Straten Volleybaltoernooi Hoogersmilde kunt u vinden op de site van www.SVHoogersmilde.nl /volleybal/stratenvolleybal.

Om toch nog meer mensen bij het evenement te betrekken is een idee ontstaan om een extra avond op dinsdag 2 juni te organiseren. Deze avond is bedoeld voor de mixteams die niet aan een straat verbonden zijn. Hier kunt u denken aan een groep vrienden of kennissen die met elkaar een avondje sportieve pret willen beleven. Deze avond is voor iedereen die:

  • 16 jaar of ouder is
  • Enig betrokkenheid met Hoogersmilde heeft bijv.; aanhang (vriend/vriendin) , werk, recreatie, oud inwoner
  • Een team heeft minstens 7 personen waarvan minimum 2 dames
  • Speelt u met een mixteam op dinsdag 2 juni dan mag u ook op een andere avond met uw eigen straat meespelen

Heeft u een team voor dinsdag 2 juni dan kunt u die aanmelden voor vrijdag 1 mei a.s. via de site van www.SVhoogersmilde.nl /volleybal/inschrijven; of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , tel. 06-18441696. Inschrijfgeld is € 3,00 per persoon te betalen op de speelavond voor de aanvang van de eerste wedstrijd.

Heeft u vragen dan neem dan gerust contact met ons op.

Organisatie Straten Volleybaltoernooi Hoogersmilde

De 30ste editie van Straten Volleybal Hoogersmilde is weer verleden tijd

 Wij kijken terug op een goed geslaagd evenement gelukkig zonder blessures en met veel pret. Er waren 17 teams die deelnamen verdeeld over drie avonden. We hebben mogen genieten van veel spektakel en toewijding om elke wedstrijd te winnen.  Iedereen deed het op zijn eigen manier. Je zag spelers die met stoïcijnse rust elke bal speelden maar ook spelers die constant over het veld rolden om elke bal te redden. Ongetwijfeld waren er wel veel deelnemers die zich de volgende dag met blauwe plekken en spierpijn door het dorp bewogen. Ook waren er pogingen om de tegenstander af te leiden en uit de concentratie te brengen. Je zag familieleden en vrienden die samen of tegen elkaar speelden.  Hierbij werden de familie- en vriendschapsbanden even vergeten. Maar alles op een sportieve manier bij een super sfeer.

De “ eredivisie” die op vrijdagavond gespeeld werd was erg spannend. De winnaar van afgelopen jaar, Rijksweg 1, was vast beraden om ook nu weer kampioen te worden.  Dit heeft de Bosweg 1 echter niet laten gebeuren.  Met ondersteuning van oud inwoners is het ze gelukt de titel “beste straat” in de wacht te slepen. Toeval of niet maar tot zo’n  10 jaar geleden i was de Bosweg oppermachtig. Bijna altijd gingen zij met de eerste prijs naar huis. De geschiedenis van Straten Volleybal Hoogersmilde kunt u vinden op de site van www.svhoogersmilde.nl , link volleybal. Door oud inwoners dit jaar mee telaten spelen gingen de herinneringen en verhalen van vroeger rond. Zelfs een nu in Frankrijk wonend oud inwoner heeft de moeite genomen om te komen spelen.

Om ook de jeugd te betrekken is er  een “volleybalclinic” voor de kinderen van groep 4 t/m 8 gehouden. Evelien Stevens  ( speelster eredivisie CSE VC Zwolle) had samen met onze buurtsportcoach Arjanne ter Bork eenleuke programma voor de kinderen bedacht. Voor de deelnemertjes was het leerzaam, spannend en er waren leuke prijsjes te winnen.  Talent genoeg in Hoogersmilde en een goede toekomst voor het stratenvolleybal.

De betrokkenheid van iedereen en de oud inwoners in het bijzonder wordt erg gewaardeerd. Dit maakt het ieder jaar weer tot een sportief feest.

Dankzij de geweldige bijdragen van sponsors is in dit jubileumjaar niemand met lege handen naar huis gegaan. Alle deelnemers hebben een volleybal gekregen zodat ze meteen kunnen gaan oefenen voor volgend jaar. Want dat volgend jaar het voor de 31 ste keer georganiseerd wordt staat nu al vast.