De wedstrijd  voor a.s zondag tegen VKW is afgelast

Voor de wedstrijd zondag 26 april tegen Steenwijker boys worden de volgende spelers verwacht.

M Pieters; R Hatzmann; T Stegman; M Radoslaw; M Smidt; J Blaauw; K Blaauw; P Hatzmann; V de Theije.

T Stegman; N a/h Rot; M Boerma; J Waninge; M Bultstra.

Aanwezig 13.00 uur.

Grensrechter B Bruins.

Kantinedienst; M Smidt; Timo Stegman; J Waninge vanaf 13.00 uur iemand in de kantine.

De spelers voor Zondag 26 April:

J Bruins, P Flokstra, F Dekker, A Gol, Jan H, Japie H, C Hummel, J Klokker,

R Koenades, M Pieters, G aan het Rot, A Schieving, R Trul, A Vredeveld.

Wassen: A Gol.

Vertrek: 8.45 uur.

Aanvang: 10.00 uur.

Spelers voor Woensdag 22 April:

H Bosma, G Bosma, B v/d Born, K v/d Born, A Hulst, J Koers, M Pieters, A Rakhorst, J Sluiter, S Bosma, R Wever, M Bultstra, R van Stein en T Koerts

Vertrek: 17.45 uur

Wassen: G Bosma

De wedstrijd tegen Zuidwolde 3 voor zondag 19 april is afgelast

SVH handbal is op zoek naar nieuwe leden. Zowel bij de senioren als bij de jeugd kunnen we best nog wat enthousiaste handballers gebruiken. Heb je belangstelling neem dan via facebook of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact op. Op onze site (http://www.svhoogersmilde.nl) vind je onder het tabblad HANDBAL meer informatie over onze vereniging. Je kunt een maand lang gratis en vrijblijvend meedoen aan de training zodat je kennis kunt maken met handbal en met onze leuke vereniging. Afgelopen zondag hebben de dames 1 van SVH en de dames van Beilen laten zien hoe mooi handbal kan zijn. Wat een wedstrijd, wat een publiek en wat een sfeer!! Dank aan iedereen die hier zijn medewerking aan heeft verleend. Top!

Posted by SVH Handbal on Saturday, 18 April 2015

Spelers voor zondag 19 April:

H Bosma, G Bosma, B v/d Born, K v/d Born, J Koers, P Moes, M Pieters, A Rakhorst, J Sluiter, S Bosma, R van Stein en T Koerts

Aanwezig: 09.15 uur

Wassen: J Koers

Kantine: P Moes

Kleedkamers: A Rakhorst & G Bosma

Voor de wedstrijd zondag 19 april uit tegen L.E.O worden de volgende spelers verwacht.

R Koopmans; R Hatzmann; M Vredeveld; T Stegman; M Smidt; M Radoslaw; J Blaauw; K Blaauw; P Hatzmann.

N a/h Rot; M Boerma; R Hatzmann; T Stegman; V de Theije; J Waninge; M Pieters.

Vertrek 12.30 uur.

Grensrechter; R Vredeveld.