De volgende spelers voor zondag 2-11-2014 tegen Makkinga die worden verwacht.

R Koopmans,M Radoslaw,M Vredeveld,T Stegman,V de Theije,J Blaauw,K,Blaauw,P,Hatzmann,T Stegman,R Hatzmann,M Boerma,N a/h Rot,J Wanninge,M Bultstra.

Grensrechter,R Vredeveld

Vertrek, 12.30 uur.

De Spelers voor Zondag 2 november:

A Bakker, J Bruins, F Dekker, G Dijkstra, T Giateli, A Gol, Jan H, J Klokker,

J Koenrades, R Koenrades, M Pieters, P Pieters, G aan het Rot, A Schieving, A Vredeveld.

Scheidsrechter: A Hoogeveen.

Grensrechter: W Knorren.

Wassen: J Bruins.

Kleedkamer: Jan H, A Vredeveld.

Kantine: J Koenrades.

Spelers voor donderdag 30 oktober:

B v/d Born, K v/d Born, A Hulst, A Rakhorst, J Sluiter, A Boer, R Wever, S Bosma, M Vredeveld, M Bultstra en K Snijder

Vertrek: 19.00

Wassen: J Sluiter

Op vrijdagavond 24 oktober 2014 heeft de activiteitencommissie een bingo-avond georganiseerd voor de E-jeugd. Het was een leuke avond met Aniek, Iris, Lena, Leona, Lisanne, Manon, Nicky, Rosa, Sam en Silvia. De meiden gingen allemaal met leuke prijsjes naar huis. Dank aan onze prijzensponsor Sportcafé Radix.

De wedstrijd van zondag 26 oktober is verplaatst naar donderdag 30 oktober om 20.00 uur.

De spelers voor zondag 26 oktober

A Westerhof, H Kraak, P Mast, A Boer, J Offerein, M Vredeveld, S Bosma, D Bel, R Wever, S Klein, H Bosma en K vd Born

Spelers aanwezig 09:15 uur

Kantinedienst A Boer & J Offerein

Scheidsrechter E Janssen

Voor de wedstrijd SV Hoogersmilde 1 - Nieuw Roden 1 worden de volgende spelers verwacht:

Ronald Koopmans, Mischa Vredeveld, Tom Stegman, Michel Smidt, Marek Radowslaw, Jasper Blaauw, Konrad Blaauw, Pascal Hatzmann, Vincent de Theije, Timo Stegman, Randy Hatzmann, Nathan a/h Rot, Marco Bulstra, Mark Boerma, Matthieu Bel, Frank Bultstra, Remmelt Hatzmann

Aanwezig: 12:45 (I.v.m. Foto)

Assistent Scheidsrechter: Bart Bruins

Kantine dienst: Jasper, Pascal, Marek (13:00 iemand voor in de kantine)

Kleedkamers: Tom, Konrad

De spelers voor Zondag 26 oktober:

A Bakker, F Dekker, G Dijkstra, T Giateli, A Gol, Jan H, J Koenrades,

R Koenrades, M Pieters, P Pieters, G aan het Rot, R Trul, A Vredeveld.

Vertrek: 9.00 uur.

Aanvang: 10.00 uur.