Op vrijdagavond 24 oktober 2014 heeft de activiteitencommissie een bingo-avond georganiseerd voor de E-jeugd. Het was een leuke avond met Aniek, Iris, Lena, Leona, Lisanne, Manon, Nicky, Rosa, Sam en Silvia. De meiden gingen allemaal met leuke prijsjes naar huis. Dank aan onze prijzensponsor Sportcafé Radix.

De wedstrijd van zondag 26 oktober is verplaatst naar donderdag 30 oktober om 20.00 uur.

De spelers voor zondag 26 oktober

A Westerhof, H Kraak, P Mast, A Boer, J Offerein, M Vredeveld, S Bosma, D Bel, R Wever, S Klein, H Bosma en K vd Born

Spelers aanwezig 09:15 uur

Kantinedienst A Boer & J Offerein

Scheidsrechter E Janssen

Voor de wedstrijd SV Hoogersmilde 1 - Nieuw Roden 1 worden de volgende spelers verwacht:

Ronald Koopmans, Mischa Vredeveld, Tom Stegman, Michel Smidt, Marek Radowslaw, Jasper Blaauw, Konrad Blaauw, Pascal Hatzmann, Vincent de Theije, Timo Stegman, Randy Hatzmann, Nathan a/h Rot, Marco Bulstra, Mark Boerma, Matthieu Bel, Frank Bultstra, Remmelt Hatzmann

Aanwezig: 12:45 (I.v.m. Foto)

Assistent Scheidsrechter: Bart Bruins

Kantine dienst: Jasper, Pascal, Marek (13:00 iemand voor in de kantine)

Kleedkamers: Tom, Konrad

De spelers voor Zondag 26 oktober:

A Bakker, F Dekker, G Dijkstra, T Giateli, A Gol, Jan H, J Koenrades,

R Koenrades, M Pieters, P Pieters, G aan het Rot, R Trul, A Vredeveld.

Vertrek: 9.00 uur.

Aanvang: 10.00 uur.

Wassen: T Giateli.

SVH Handbal facebookpagina

SVH Handbal heeft ook een eigen facebookpagina met op dit moment 94 volgers. Like onze pagina
dan gaan we op naar de honderd likes.... bedankt!     https://www.facebook.com/svhhandbal

Sv Hoogersmilde 1 – SVWW 2

Na een teleurstellend begin van de competitie begonnen de dames zondag met goede moed aan de tweede competitiewedstrijd. De tegenstander SVWW kon wel eens een pittige tegenstander worden. SVWW staat bekend als een snel schakelend team met goede keepers. Enigszins gehavend qua samenstelling begonnen we aan de wedstrijd. Dillian en Sandra gingen de 4 mijl van Groningen lopen, Jacintha was met man en kinderen in Valkenburg en Annet had verplichtingen bij de werkgever. Gelukkig konden we een beroep doen op Debbie. En de op de bank hadden we de mentale steun van de zwangere dames Michelle en Marloes.

Na het eerste fluitsignaal kwamen de dames moeizaam in het spel. In de eerste 10 minuten werd er niet gescoord maar SVWW kon hier niet van profiteren want ook zij scoorden niet. Na 10 minuten werd er eindelijk gescoord en was de ban gebroken. De dames lieten hun handbalkwaliteiten eindelijk aan het publiek zien. Monique moest deze keer de lijnen uitzetten en zij heeft laten zien dat zij ook deze kwaliteiten heeft. Er werd op tempo gespeeld en met een aantal mooie acties werden de doelkansen benut. De dames speelden als een team en met name verdedigend werd er goed samengewerkt. De ruststand was 7-0. Verdedigend waren er voor de trainster niet veel verbeterpunten aan te geven. Wanneer de tegenstander niet scoort, doe je het goed. Aanvallend konden we de kansen nog wel beter benutten. In de tweede helft werd er direct door SVWW gescoord. De dames lieten zich echter niet uit hun spel halen en bleven hun eigen spel spelen. In het tweede gedeelte van de tweede helft kwam het welbekende moment van inzinking voorbij. We vergaten ineens alles wat we op de training gedaan hadden en vervielen in het oude vertrouwde spel. De balsnelheid was er niet meer en we wilden graag allemaal zelf een actie maken. Dit had tot gevolg dat er balverlies werd geleden met een aantal tegengoals. Gelukkig hervonden de dames zich en hebben de wedstrijd verder naar hun hand gezet. Met wederom een goed keepende Nathasja werd er een mooi resultaat van 13-7 neergezet en werd de wedstrijd door een goed fluitende scheidsrechter (Wietze van Vondel) beëindigd. In deze wedstrijd werd het getrainde eindelijk in de praktijk gebracht. Een aantal dames, die de vorige wedstrijd nog last hadden van teveel spanning, heeft zondag de schroom van zich afgegooid en een prima wedstrijd gespeeld. De samenwerking als team is terug te zien in de doelpunten. Iedereen heeft gescoord met als resultaat een prima overwinning. We bedanken Debbie dat zij bereid was om ons te ondersteunen. Dillian en Sandra hebben de tijd op de 4 mijl verbeterd met 2 minuten, met dank aan Wildrik (conditietrainer). Door het getoonde spel hoefde de bidonhouder het deze keer niet te ontgelden. Begreep dat dit nogal wat stof heeft doen opwaaien.

Na dames 1 begon dames 2 een de tweede competitiewedstrijd. Ze speelden tegen Apollo. Het complete wedstrijdverslag laat ik over aan de coach of één van de dames. Dames 2 kon ook de punten in Smilde houden. Bij rust was het 10-5 en de eindstand was 16-11. Dames 2 had ook enige aanvulling nodig. Zij werden ondersteund door een aantal dames van het eerste team en wederom door het midweekteam (Ali). Na de wedstrijd zag ik in ieder geval twee blijde gezichten (Debbie en Anna), de eerste doelpunten zijn gescoord, op naar de velen die nog zullen volgen.

Voor 26 oktober 2014 staan de onderstaande wedstrijden gepland:

12.10   V en S 3 – Dames 1
10.50   H.V.A. – Dames 2

Hennie Blaauw

De spelers voor zondag 19 okt.

A Westerhof, H Kraak, P Mast, D Bel, M Vredeveld, J Offerein, R Wever, A Boer, S Bosma, N a/h Rot, M Boerma, V de Theye en J Waninge.

Vertrek 09:00 uur

Aanvang wedstrijd 10:00 uur