Er is door onze vereniging een AED apparaat aangeschaft. Het apparaat zal worden bevestigd op de buitenmuur van de Bosrand, richting veld.  

Bij een hartstilstand is reanimeren en de inzet van een AED van levensbelang. Maar alles valt of staat bij het aanwezig zijn van mensen die weten hoe te handelen. Daarom komt er een opleidingsavond in de kantine van de Bosrand. Het gaat om één avond met daarna een jaarlijkse opfriscursus. Probeer al vast elkaar te stimuleren om naar die avond te gaan. Het gaat natuurlijk om mensen die regelmatig op het veld of in de kantine zijn.

Zodra de datum van de avondcursus en aanvullende informatie bekend is, gaan we mensen oproepen zich op te geven. Wil je nu al wat algemene info? Vul dan het contactformulier in of bel met Jan Luning, tel. 459855.

zie agenda.

Zie agenda.

De wedstrijd VIOS 3 - S.V. Hoogersmilde 3 is afgelast vanwege te slecht veld.

Ondanks de vele regenval van de afgelopen week is het veld in Hoogersmilde goed bespeelbaar.

De belangrijke wedstrijd S.V. Hoogersmilde 1 - LEO (Loon) 1 gaat dan ook gewoon door.

De aftrap is om 14.00 uur.

Voor de wedstrijd SV Hoogersmilde 1 - LEO 1 worden de volgende spelers verwacht:

Ronald Koopmans, Mischa Vredeveld, Tom Stegman, Timo Stegman, Marek Radoslaw, Vincent de Theije, Konrad Blaauw, Pascal Hatzmann, Nathan a/h Rot, Frank Bultstra, Marko Bultstra, Randy Hatzmann, Mark Boerma, Janko Wanninge.

Assistent scheidsrechter: Bart Bruins

Aanwezig: 13:00

Kantine dienst: Vincent, Frank, Nathan (13:00 iemand in de kantine)

Kleedkamers: Timo, Mischa