4e klasse B

13 Nieuweschoot 1
14 ODV 1

Beste gymnasten

Zoals jullie bekend is gaat het met de rug van Annelies niet zo goed. Zij heeft besloten om een rustperiode in te lassen en probeert na de vakantie de draad weer op te pakken. We gaan ervan uit woensdag 2 september weer te beginnen.

Er is weer plaats voor nieuwe leden dus geef je op bij Tineke Pieters.

Groeten Tineke

F 2:

Keeno, Ilse, Julia, Ruben, Sem, Luca, Ido, Morris

Leider: Heino Kraak

F 1:

Tygo, Jop, Dennis, Jesse, Jorn, Silvan, Jari, Aart-Jan

Leider : Ralf Hindriks

E 1:

Ivar, Tygo, Henk-Jan, Arjan, Tristo, Rosalie, Jan, Babet, Patrick, Milan, Yasmin

Leider: Arnold Blijsie

D 1:

Feline, Kim, Nathalie, Stijn, Jessey, Giacomo, Robert-Jan, Teun, Mika, Siebe, Mark, Sofie, Yorick

Leiders: ??

B 1:

Justin, Luuk, Daniel, Richard, Joost, Iris, Sanne, Jorinda, Ricardo, Bram, Jop, Kevin, Nina, Dion, Rilana

Leiders : ??

We zijn nog dringend op zoek naar leider(s) voor de D1 en B1!!

Wie kan en wil deze jeugd begeleiden en coachen ??

Lijkt je dit een leuke uitdaging?, dan kun je contact opnemen met:

Gerrit a/h Rot  of Arnold Blijsie

3     Marcelisstraat 1
   4     Vaartweg 1
   5     Sportlaan/Hulzebosstraat

Vanavond 9 juni aanvang 20.00 uur is een kennis making training van onze nieuwe trainer Martijn Hut.

Op zaterdag 13 juni in ons jaarlijkse familiedag met om 16.00 uur een 7 x 7 toernooi tot 18.00 uur.

En om 18.00 uur de SV Hoogersmilde BBQ.

Alle vrijwilligers en leden van harte welkom, de BBQ  wordt U aangeboden door de kantine commissie en de consumpties zijn voor slechts 1 euro af te halen aan de bar.

Zaterdag 30 mei hebben 2 teams van SV Hoogersmilde bestaand uit 1e, 2e, 3e, en 4e spelers meegedaan aan het 3e Pingo toernooi in Twijzelerheide.

Gerrit van der Wal bekend van Houtbouw G van der Wal sponsor van ons 4e team organiseert mede voor de 3e keer dit senioren toernooi met deelname van 21 teams. Senioren tussen haakjes want bij aankomst in Twijzelerheide bleek dat de gemiddelde leeftijd van de andere teams toch iets lager lag als van ons veteranen team. Maar zoals gewent in Hoogersmilde gaven beide teams alles wat ze in huis hadden, en dat resulteerde in een geweldige uitslag.Ons sterren team verloor in de finale nipt van de plaatselijke favoriet, al vond het merendeel van het aanwezige publiek dat SV Hoogersmilde de mentale winnaar was. Ook het veteranen team met een mooie aanvulling van 2 spelers uit het 3e heeft een goed toernooi gespeeld en al werden ze 1 na laatste, de prijs voor het sportiefste team ging mooi met onze veteranen mee naar Hoogersmilde. Na het toernooi was er nog feest achter de plaatselijke kroeg waar Hoogersmilde wederom liet zien van alle markten thuis te zijn.

De terugreis naar Hoogersmilde werd in stijl gemaakt want speciaal voor onze spelers (en spelersvrouwen) was de spelersbus Van FC Groningen naar Twijzelerheide afgereisd om iedereen weer veilig naar Hoogersmilde te brengen. Een ieder bedankt voor zijn of haar inzet, we hebben een prima indruk achtergelaten in Friesland. Volgend jaar is het 4e Pingo toernooi en in Friesland kijken ze nu al uit naar de gasten uit Hoogersmilde.