Voor de eerste bekerwedstrijd uit tegen Ruinen, zondag 3 september om 14.00 uur, worden de volgende spelers verwacht.

Lucas Joling, Arno Westerhof, Robin Hatzmann, Henry Koers, Gijs van Aken, Tom Koerts, Marko Bultstra, Timo Stegman, Pascal Hatzmann, Mark Boerma, Joost Boerma, Wilko Vochteloo,  Daniël Olthuis.

Vertrek 12.30 uur.

Trainer: Marcel Schuur

De stemperiode van de clubkascampagne is begonnen. Alle leden van de Rabobank zuidwest Drenthe hebben hun inlogcode ontvangen. Laat jullie stem niet verloren gaan en stem op sv Hoogersmilde.

Ga voor 14 oktober naar www.rabobank.nl/zwd en stem op sv Hoogersmilde.

In verband met het dorpsfeest is de bekerwedstrijd tegen Smilde '94 2 verplaatst van zondag 3 september naar woensdag 6 september . Aanvang wedstrijd 19:00 uur

Voor de oefenwedstrijd thuis tegen Dokkum 26 augustus om 19.00 uur worden de volgende spelers verwacht.

Lucas Joling, Arno Westerhof, Robin Hatzmann, Nathan aan het Rot, Remmelt Hatzmann, Henry Koers, Matthieu Bel, Gijs van Aken, Tom Koerts, Marko Bultstra, Daniel Olthuis, Timo Stegman,Pascal Hatzmann, Marc Boerma. 

Aanwezig 18.00 uur.

Trainer: Marcel Schuur

Grensrechter: Cor Boerma. 

Lucas Joling, Konrad Blauw , Arno Westerhof Robin Hatzmann, Nathan aan het Rot, Remmelt Hatzmann, Henry Koers, Mischa Vredeveld, Matthieu Bel, Gijs van Aken, Tom Koerts, Michel Smidt, Marko Bultstra, Daniel Olthuis, Jos Offerein, Arjan Boer.

Vertrek 18.45uur.

Trainer: Marcel Schuur

Grensrechter: Marc van Aken.

De competitie voor de elftallen van SV Hoogersmilde start op zondag 24 september. De voorbereiding start op zondag 13 augustus met een trainingsdag. Op deze dag staat er een ochtend- en middagtraining gepland met tussen de middag een lunch voor de spelers.   We Starten om 10.30 tot 12.00. Dan een lunch tot 13.00 uur. Dan de middagtraining tot 14.30.

Afmelden bij Marcel Schuur. 0621535060.

Ook dit jaar doet sv Hoogersmilde weer mee met de CLUBKAS CAMPAGNE van de Rabobank. Alle leden van de Rabobank kunnen vijf stemmen uitbrengen op een club of vereniging. Dus mensen van Hoogersmilde breng tussen 1 september en 14 oktober uw stem uit en stem massaal op sv Hoogersmilde

Hallo ouders, verzorgers etc..

Het voetbalseizoen is afgelopen, maar wij van SV Hoogersmilde zijn alweer druk bezig met het komende seizoen, dat in september zal starten. Vanaf september willen we beginnen met kaboutervoetbal voor 5 en 6 jarigen, d.w.z. voor jongens en meisjes.

Wie het leukt lijkt om te voetballen bij een gezellige kleine vereniging, meld je dan snel aan. Je kunt zo kennismaken met voetbal zonder wedstrijdelement, we willen 1x per week gaan trainen, bij voorkeur aan het einde van de middag en/of begin van de avond.

Deze periode van trainen / voetballen is kosteloos. Vanaf 7 jaar kan er in competitieverband worden gespeeld.

Print het aanmeldformulier en lever zo snel mogelijk het strookje in (het liefst vóór 01-08-2017) bij Arnold Blijsie (Hulzebosstraat 16) en/of stuur mij een “PB” op Facebook.

Het lijkt ons leuk dat je bij SV Hoogersmilde komt trainen en voetballen.

Groeten, Jeugdbestuur SV Hoogersmilde

Arnold Blijsie & Gerrit a/h Rot

Attachments:
Download this file (Kaboutervoetbal 2017-2018 - voor op site en FB.pdf)Aanmeldformulier Kaboutervoetbal[ ]167 kB