Spelers voor zondag 30 maart

H Bosma, B v/d Born, K v/d Born, A Bultstra, M Bultstra, J Gerding, A Hulst, M Hulst, P Moes, T Offerein, A Rakhorst, Y Scholtens, J Sluiter, V de Theije en M Wienen

Wassen: J Gerding

Kleedkamers: M Wienen & P Moes

Kantine: Y Scholtens

Aanwezig: 09.15

Aanvang: 10.00

De spelers voor Zondag 30 maart,

B Bruins, F Dekker, P Flokstra, A Gol, Japie Hatzmann, Jan Hatzmann, C Hummel,

J Klokker, H Kraak, P Mast, M Pieters, A Schieving, K Snijder, A Vredeveld, R Zoer.

Scheidsrechter: A Hoogeveen.

Grensrechter: J Mast.

Wassen: A Schieving.

Kleedkamer: Japie Hatzmann, K Snijder.

Kantine: M Pieters.

Aanwezig: 09.15 uur.

Aanvang: 10.00 uur

De spelers voor zondag

A Westerhof, H Kraak, A Boer, M Bultstra, S Klein, P Mast, R Vredevled, J Koers, M Vredeveld, R.J. Martens, P Vochteloo, S Bosma, J Offerein en  R. Hatzmann

Vertrek : 09:00 uur

Aanvang wedstrijd : 10:00 uur

de volgende spelers worden uitgenodigd voor de comp.wedstrijd uit tegen ODV 1 aanvang 14.00 uur, vertrek 12.30 uur.

Ronald Koopmans, Remmelt Hatzmann, Mischa Vredeveld, Tom Stegman, Simon Trul, Pascal Hatzmann, Konrad Blauw, Jasper Blauw, Nathan a/t Rot, Timo Stegman, Frank Bulstra, Marko Bulstra, Mattheu Bel en Jank Waninge.

trainer/coach: Henk Everts

leiders: Henk Suurd en Peter Tamming

ass.scheidsrechter: Richard Vredeveld.

 

Spelers voor zondag 23 maart

H Bosma, B v/d Born, K v/d Born, A Bultstra, M Bultstra, J Gerding, A Hulst, M Hulst, J Kortenhoeven, P Moes, A Rakhorst, Y Scholtens, V de Theije en M Wienen

Wassen: K v/d Born

Kleedkamer: M Wienen en V de Theije

Kantine: A Rakhorst

Aanwezig: 09.15

Aanvang: 10.00

De spelers voor Zondag 23 maart:

B Bruins, F Dekker, P Flokstra, T Giateli, A Gol, Jan Hatzmann, Japie Hatzmann, C Hummel,

J Klokker, J Koenrades, M Pieters, P Pieters, A Schieving, A Vredeveld, R Zoer.

Scheidsrechter: A Hoogeveen.

Grensrechter: J Mast.

Wassen: M Pieters.

Kleedkamer: T Giateli, F Dekker.

Kantine: J Klokker.

De afdeling handbal heeft sinds kort een eigen Facebookpagina: facebook.com/svhhandbal

Vrijdagavond 14 maart a.s. organiseren de buurtsportcoaches van Midden-Drenthe, in samenwerking met omnisportvereniging SV Hoogersmilde, een feestelijke kick-off op sportpark ‘De Bosrand’ in Hoogersmilde. Nederlands kampioen freestyle voetbal Rowdy Heinen verzorgt een spectaculaire show en daarnaast is er een sportmarkt en worden er diverse workshops gegeven.

De kick-off op vrijdag 14 maart a.s. van 19.00 tot 21.00 uur is een feest voor alle inwoners, jong en oud, van Hoogersmilde en omgeving. Op sportpark 'De Bosrand' kan iedereen de sportmarkt bezoeken en meedoen aan diverse activiteiten en workshops. Om 19.00 uur worden er workshops handbal en freerunning gegeven en om 20.10 uur workshops volleybal en speedminton. Het officiële startschot wordt om 19.50 uur gegeven door Nederlands kampioen freestyle voetbal Rowdy Heinen. Rowdy geeft een spectaculaire show, gevolgd door een clinic.

Deze kick-off wordt georganiseerd door de buurtsportcoaches van Midden-Drenthe in samenwerking met SV Hoogersmilde. Op de sportmarkt zullen vele (sport)aanbieders uit Hoogersmilde vertegenwoordigd zijn om hun sport- en beweegaanbod onder de aandacht te brengen van de aanwezigen. Bezoekers van jong tot oud kunnen gedurende de avond aan diverse activiteiten meedoen, zo zijn er een luchtkussen, sjoelbak en snelheidsmeter. Aan het einde van de avond is er een prijsuitreiking.

De buurtsportcoaches willen zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Midden-Drenthe op basis van hun eigen wensen en in hun eigen omgeving laten sporten en bewegen. De buurtsportcoaches zorgen voor versterking van het lokale sport- en beweegaanbod en het, in wijken en dorpen, leggen van verbindingen tussen sport- en beweegaanbieders en andere partijen. Op deze manier wordt er een bijdrage geleverd aan de versterking van de leefbaarheid en gezondheid van de inwoners van Midden-Drenthe. Er wordt gestart in de dorpen Hijken, Hooghalen, Bovensmilde, Smilde en Hoogersmilde, daarna komen de andere dorpen in de gemeente aanbod. Deze kick-off is de eerste grote activiteit van de buurtsportcoaches.