De 30e editie van het Straten Volleybal Hoogersmilde nadert alweer.

De inschrijvingen kunnen weer gaan beginnen. Het toernooi gaat plaats vinden in week 23. De voorlopige speeldagen zijn 4-5-6 juni. Bij veel belangstelling kunnen wij uitbreiden naar 2 en 3 juni.              

Het zou leuk zijn als wij met z’n allen dit jubileumjaar een feestelijke tintje zouden geven. Dat willen wij bereiken door iedereen die, op wat voor manier dan ook binding met Hoogersmilde heeft, uit te nodigen om zich hiervoor aan te melden. U kunt bijv. denken aan, oud bewoners van Hoogersmilde, uitwonende kinderen, mensen die werken in Hoogersmilde of vrienden/vriendinnen. Op de sitewww.svhoogersmilde.nl in het onderdeel “volleybal” is speciaal voor dit jaar een online inschrijfformulier in het leven geroepen waar u zich individueel of met een heel team kunt inschrijven. U kunt ook contact opnemen met de contactpersoon van de straat waarin u mee wilt spelen. Dat kunt u doen door te klikken op “contact met contactpersonen” en vervolgens de straat van uw keuze te kiezen. U kunt zich tot 1 mei inschrijven. Heeft u vragen dan kunt u via “contact”, contact met het bestuur opnemen.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan de indeling en de opzet van het stratenvolleybaltoernooi  dit jaar anders zijn dan andere jaren. Wij houden u via de site van SVHoogersmilde op de hoogte.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Straten Volleybal Hoogersmilde