De avond van 2 juni voor de MIX-TEAMS gaat door !

Er zijn genoeg aanmeldingen voor de Mixteams-avond .

 

Stratenvolleybaltoernooi 2-3-4-5 juni 2015

Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar Straten Volleybaltoernooi in Hoogersmilde georganiseerd. Het volleybaltoernooi zal worden gehouden in sportzaal “De Bosrand” in Hoogersmilde. Zoals de naam al zegt “Straten Volleybaltoernooi Hoogersmilde” wordt er, op sportieve wijze gestreden tussen de teams die samengesteld zijn uit bewoners van dezelfde straat. Hopelijk zijn er ook dit jaar genoeg aanmeldingen om een leuke en sportieve volleybalweek te organiseren. Meer informatie over de opzet en regels van Straten Volleybaltoernooi Hoogersmilde kunt u vinden op de site van www.SVHoogersmilde.nl /volleybal/stratenvolleybal.

Om toch nog meer mensen bij het evenement te betrekken is een idee ontstaan om een extra avond op dinsdag 2 juni te organiseren. Deze avond is bedoeld voor de mixteams die niet aan een straat verbonden zijn. Hier kunt u denken aan een groep vrienden of kennissen die met elkaar een avondje sportieve pret willen beleven. Deze avond is voor iedereen die:

  • 16 jaar of ouder is
  • Enig betrokkenheid met Hoogersmilde heeft bijv.; aanhang (vriend/vriendin) , werk, recreatie, oud inwoner
  • Een team heeft minstens 7 personen waarvan minimum 2 dames
  • Speelt u met een mixteam op dinsdag 2 juni dan mag u ook op een andere avond met uw eigen straat meespelen

Heeft u een team voor dinsdag 2 juni dan kunt u die aanmelden voor vrijdag 1 mei a.s. via de site van www.SVhoogersmilde.nl /volleybal/inschrijven; of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , tel. 06-18441696. Inschrijfgeld is € 3,00 per persoon te betalen op de speelavond voor de aanvang van de eerste wedstrijd.

Heeft u vragen dan neem dan gerust contact met ons op.

Organisatie Straten Volleybaltoernooi Hoogersmilde