De volleybalschoenen kunnen weer uit de kast, want binnenkort begint de 34ste editie van het straatvolleybaltoernooi in Hoogersmilde.

Het toernooi gaat plaatsvinden in week 23.

De dagen 5, 6, 7 en 8 juni 2018 zijn de voorlopige speeldagen. Het kan zijn, in verband met te weinig belangstelling, dat het een dag minder wordt.

Net als vorig jaar kun je ook weer mee doen met een mixteam (vrienden, familie, collega’s). Wel moet dit team uit minimaal 2 vrouwen bestaan en deelname is vanaf 16 jaar. Deze wedstrijden spelen zich af op dinsdag 5 juni. Wanneer er te weinig belangstelling is wordt dit verschoven naar woensdag 6 juni. Op de andere dagen is het weer tijd voor de verschillende straten die het tegen elkaar gaan opnemen. Ook hiervoor geldt minimaal 2 vrouwen en deelname vanaf 16 jaar. De deelnemers kunnen zich opgeven bij de contactpersoon van de straat. Je kunt op de site van SVHoogersmilde vinden wie dit is, onder het kopje van straatvolleybal. Lukt dit niet dan mag je ook contact opnemen met iemand van het bestuur of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt je inschrijven tot woensdag 16 mei. Wij van het bestuur hopen dat jullie weer zin hebben om de sportieve strijd met elkaar aan te gaan.

 

Met een vriendelijke groet,

Izabella, Alie, Petra, Wendy en Angelique. (bestuur Straten Volleybal Hoogersmilde)