Het combinatie elftal van v.v. Smilde ‘94, SV Hoogersmilde en BSVV zijn op zoek naar een keeper voor JO19.

 
Het nieuwe combinatie elftal van JO19 is op zoek naar een keeper voor het seizoen 2023-2024. De wedstrijden van dit team worden gespeeld in Smilde en Hoogersmilde. Het combinatie elftal speelt in de 3e klasse. De trainingen vinden plaats op dinsdag en donderdag te Smilde.

Voor de keeper is een keeperstrainer aanwezig. Lijkt het jou leuk om in dit nieuwe elftal te gaan keepen, ken je toevallig iemand of heb je nog vragen, bel dan even met één van onderstaande personen.

 
Namens v.v. Smilde ‘94, SV Hoogersmilde en BSVV

Tel.:

- 06-55344067 – Arnold Blijsie

- 06-11698576 – Brian de Jong

Mededeling namens de besturen van v.v. Smilde ‘94, SV Hoogersmilde en BSVV ,

In de afgelopen maanden is er overleg geweest tussen de drie voetbalverenigingen. Deze oriënterende gesprekken hebben plaatsgevonden n.a.v. het verzoek voor samenwerking inzake de juniorenteams. Afzonderlijk zijn er onvoldoende spelers om een JO17 en een JO19 team te formeren. Daarom is er besloten om deze samen te voegen en te starten met 2 x een JO17 en 1 x een JO19 team, welke onderling uitwisselbaar zijn. Op deze manier kunnen we elke speler laten trainen en voetballen op zijn/haar niveau en behouden we spelers voor de club. De spelers blijven lid van de eigen vereniging maar zijn wel speelgerechtigd om uit te komen voor een ander team. In samenspraak met alle betrokkenen is er besloten om een samenwerking aan te gaan voor het seizoen 2023/2024. De komende tijd zullen de punten verder uitgediept worden. Bestuur v.v. Smilde ‘94, bestuur SV Hoogersmilde, Bestuur BSVV

De spelers voor zondag 21 Mei

Michel Smidt, Simon Trul, Arjan Boer, Djustin Bel, Johan Koers, Ronald Trul, Melvin Vredeveld, Arjan Hulst, Matthieu Bel, Pascal Hatzmann, Johan Gerding, Ronald Vredeveld en Jop Schievink.

Spelers aanwezig 09:15 uur

Scheidsrechter Kevin Oort

 

De spelers voor zondag 14 mei

Michel Smidt, Remmelt Hatzmann, Djustin Bel, Johan Koers, Arjan Boer, Arjan Hulst, Simon Trul, Jop Schievink, Matthieu Bel, Pascal Hatzmann, Johan Gerding, Mischa Vredeveld, Ronald Vredeveld en Arno Westerhof.

Vertrek 09:00 uur

Aanvang wedstrijd 10:00 uur

 

De spelers voor donderdagavond 11 mei

Michel Smidt, Remmelt Hatzmann, Arjan Boer, Djustin Bel, Arjan Hulst, Johan Gerding, Johan Koers, Matthieu Bel, Melvin Vredeveld, Pascal Hatzmann, Ronald Trul, Seye Bosma en Simon Trul.

Aanvang spelers 19:15 uur

Aanvang Wedstrijd 20:00 uur

 

De spelers voor zondag 7 mei

Michel Smidt, Arjan Boer, Mischa Vredeveld, Simon Trul, Djustin Bel, Ronald Trul, Pascal Hatzmann, Johan Koers, Remmelt Hatzmann, Arjan Hulst, Melvin Vredeveld, Johan Gerding, Melvin Koning en Matthieu Bel.

Spelers aanwezig 09:15 uur

Aanvang Wedstrijd 10:00 uur

Scheidsrechter Kevin Oort