Heb je wedstrijdverslagen, foto´s of ander materiaal voor de website?

Mail het naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook wijzigingen of fouten kunnen op deze manier worden doorgegeven.

Liever zelf doen?

Je kunt ook zelf nieuws, foto's en filmpjes op de website plaatsen. Je kunt jezelf registreren op de betreffende pagina's.

Tenslotte is het nog mogelijk om zelf de teampagina's (voetbal) actueel te houden. Een gebruikersnaam en wachtwoord hiervoor kun je aanvragen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Contributie vanaf 7 jaar (Peildatum 01/07) tot 11 jaar € 8,75 per maand
Van 11 jaar tot 18 jaar € 10,75 per maand
18 jaar en ouder € 15,75 per maand
Verenigingsleden 7x7 € 12,50 per maand
Donateurs en relaties € 14,00 per jaar

Recreanten € 12,50 per maand

Bij het beoefenen van een tweede sport betaalt men voor de tweede sport de helft van de contributie en de bijdrage bondskosten. Als van een gezin 3 of meer kinderen beneden 18 jaar lid zijn van SV Hoogersmilde, dan zijn het derde en de volgende kinderen vrij van contributie. Bedoeld worden hier de jongste kinderen.

Bij niet incassobetaling zal € 1,50 per maand extra worden berekend i.v.m. extra te maken kosten. In verband met bondskosten moeten de leden zich voor 31 mei schriftelijk afmelden of overschrijven bij de wedstrijdsecretaris. Waneer de leden zich na 31 mei afmelden of overschrijven naar bv. de recreanten, moeten zij SV Hoogersmilde nog 1 jaar bondskosten betalen.

Tot 12 jaar € 8,75 per maand
Van 12 jaar tot 18 jaar € 11,25 per maand
18 jaar en ouder € 17,75 per maand