Celebrate 2014 Hoogersmilde

De gemeente, Welzijnswerk Midden-Drenthe en Sport Drenthe willen meer mensen aan het sporten en bewegen krijgen. Sport Drenthe en Welzijnswerk Midden-Drenthe werken daarom samen in het project ‘Buurtsportcoach’. Het project is mogelijk omdat de gemeente hiervoor bij de Rijksoverheid subsidie heeft aangevraagd. De Buursportcoach brengt mensen die willen bewegen en sportaanbieders met elkaar in contact. Het project wordt gestart in Hoogersmilde, Hijken en Hooghalen.

Om te bepalen of er nog wensen zijn op het gebied van bewegen wordt er een behoeftepeiling gehouden in Hoogersmilde. Vervolgens wordt er gekeken of er een sportaanbod kan worden gedaan waarbij aan de wensen wordt tegemoet gekomen. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de bestaande verenigingen en clubs. Het invullen van de behoeftepeiling kost ongeveer 10 minuten van uw tijd.

Een volledig beeld
Om een compleet overzicht te krijgen van de bewegingsbehoeften nodigen Sport Drenthe en Welzijnswerk Midden-Drenthe iedere inwoner van Hoogersmilde van 8 jaar of ouder uit om de vragenlijst voor 4 november in te vullen.

De vragenlijst kunt u vinden door op onderstaande link te klikken.
Vragenlijst behoeftepeiling

Voor informatie en vragen kan men contact opnemen met Tineke Posthoorn, tel. 0593-523450,
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In week 23 van 2014 wordt in Hoogersmilde voor de 30-ste keer het stratenvolleybaltoernooi georganiseerd. Jarenlang was het de week voorafgaand aan de TT het stratenvolleybaltoernooi in Hoogersmilde. Het leverde elke jaar weer een week vol sportiviteit en plezier op. Bijna het hele dorp, jong en oud, was erbij betrokken. Al dan niet in het volleybalveld, dan wel als supporter of vrijwilliger. Het leverde veel gezelligheid en samenhorigheid op. Na de sportieve prestaties werden de prijzen uitgereikt, nagepraat en geproost. De spelers kregen naast een prijs, spierpijn als extra traktatie. Maar dat kon de pret niet drukken. Het was een waar festijn. In de jaren 2005-2006 was er geen stratenvolleybaltoernooi wat als een gemis in het dorp werd ervaren. In 2007 heeft een groep vrijwilligers het organiseren van Straten Volleybal Hoogersmilde weer opgepakt. De oude formule werd opgepoetst en het stratenvolleybaltoernooi was weer een feit. Enige wat veranderd was, was dat de volleybalweek verplaatst was naar week 23. Dit in verband met het EK en WK voetbal die in juni plaats vinden.

Omdat in 2014 een jubileumjaar is willen wij niet alleen de huidige bewoners maar ook iedereen die ooit in Hoogersmilde heeft gewoond, uitnodigen om dit jaar mee te doen. Het zou leuk zijn om er een grote “reünie” van te maken. Zijn er mensen die mee willen volleyballen of u kent iemand, dan kunt u zich inschrijven via het online inschrijfformulier of via één van de contactpersonen.

Wij weten nog niet wat voor vorm de 30ste editie van stratenvolleybaltoernooi gaat krijgen, maar heeft u leuke ideeën deel deze dan met ons. Hopelijk kunnen wij er samen een leuk volleybalfeest van maken. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Klik hier voor alle informatie over het stratenvolleybal.

Stratenvolleybal Hoogersmilde

Attachments:
Download this file (stratenvolleybal affiche.jpg)stratenvolleybal affiche.jpg[ ]324 kB

Beste mensen

De uitslag van de Clubkas Campagne is bekend gemaakt. De stem periode was van 16 tot en met 28 mei en er zijn 6.935 stemmen uitgebracht door 1.540 leden van de Rabobank. De waarde van een stem bedraagt hiermee € 7.21.

Op sv Hoogersmilde zijn 45 stemmen uitgebracht. Dit betekent dat  sv Hoogersmilde een bedrag van € 324.45 heeft ontvangen. Alle mensen die hun stem hebben uitgebracht op onze vereniging willen wij hierbij hartelijk bedanken.

Het Omnibestuur

Leden van Rabobank kunnen hun stem uitbrengen op sv Hoogersmilde.

Iedere stem levert onze vereniging geld op.

Dus mensen stem tussen 16/05 t/m 28/05 op sv Hoogersmilde en vul onze clubkas.

Hallo allemaal

Fijne vakantie gehad? Ik denk dat het wel weer tijd is om weer te beginnen. We starten weer op woensdag 12 september. Ik hoop jullie dan allemaal weer te zien.

Nieuwe leden zijn natuurlijk altijd welkom en kunnen zich aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Groeten

Tineke Pieters

Nadat handbal dames 1 kampioen geworden zijn, hebben de volleybal dames recreanten 1 ook de eerste plaats bereikt.

Met twee punten voorsprong op nummer 2 zijn de dames aan hun laatste wedstrijd begonnen. Zouden zij deze wedstrijd verliezen dan waren ze de eerste plaats kwijt. Gelukkig hebben volleybalsters de zenuwen in bedwang kunnen houden en misschien niet de beste wedstrijd gespeld, maar toch met 2-1 gewonnen en zo het kampioenschap bezegeld. Na de afloop hebben de dames een mooie bos bloemen van de vereniging aangeboden gekregen wat een leuke verrassing was.

Dames 1 hebben het hele seizoen met blessureleed te maken gehad en daardoor speelsters moeten missen. Gelukkig waren er dames van het tweede team bereid regelmatig in te vallen waar het eerste team erg dankbaar voor is.

Volgend seizoen de eerste klasse. Succes.

Op vrijdag 6 april is weer ons jaarlijkse kaart en sjoelavond.

Aanvang 20.00 uur.

Prijzen van Supermarkt COOP Meintjes- Hoogersmilde.