Het jaarlijks evenement ‘straten volleybal’ is weer verleden tijd. Dit jaar hebben er in totaal 18 teams gestreden om de eer verdeeld over 4 avonden, waaronder de dinsdag avond de mixteams en van woensdag tot en met vrijdag waren de straten aan de beurt. Allemaal hebben ze hun sportieve talenten laten zien. Het was soms zeer spannend omdat de teams goed aan elkaar gewaagd waren. Vrijdagavond was de ‘ere divisie' en die is net als vorig jaar gewonnen door Rijksweg 1. Wij willen bij deze de sportieve deelnemers dan ook bedanken voor jullie deelname en hopelijk zien wij jullie volgend jaar weer terug. De datum dat het dan gaat plaatsvinden is ook al bekend dat is 5 t/m 8 juni 2018. Ook willen wij de sponsors, EHBO, vrijwilligers (scheidsrechter, tellers en barpersoneel) bedanken, zonder jullie kan dit allemaal niet plaatsvinden, en natuurlijk ook het publiek aan de kant voor het aanmoedigen van de teams. Op de facebooksite ‘stratenvolleybal Hoogersmilde’ zijn er foto’s te zien en ook alle uitslagen staan daar op, deze zijn ook te vinden op de site ‘SVHoogersmilde’, hier komen ook nog de foto’s op van het stratenvolleybal.

Mix-teams
Dinsdag 6 juni 2017
   
  Team
1 JoLo1
2 Beachboys
3 Friends
4 JoLo2
   
   
   
2e Divisie  
Woensdag 7 juni 2017
   
  Team
1 Beilervaart 1 (promotie naar de donderdag)
2 Beilervaart 2
3 Bosweg
4 Obbink-/Schultestraat
5 Roelfsemaweg
   
   
   
1e Divisie  
Donderdag 8 juni 2017
   
  Team
1 HULB (promotie naar de vrijdag)
2 Vaartweg
3 Sportlaan/Cliffortstraat
4 Marcelisstraat 2 (degradatie naar de woensdag)
   
   
   
Eredivisie  
Vrijdag 9 juni 2017
   
  Team
1 Rijksweg 1 (Kampioen)
2 Geeuwenbrug
3 Rijksweg 2
4 Hulzebosstraat
5 Marcelisstraat 1 (degradatie naar de donderdag)
   

 

 

Het gaat weer gebeuren, de teams zijn gevormd en er kan weer tegen elkaar worden gestreden. Op dinsdag 6 juni gaan de mixteams tegen elkaar spelen, er hebben zich 4 teams daarvoor aangemeld. Op 7, 8 en 9 juni is het tijd voor de straten, in totaal 14 teams.

Als je wilt weten wanneer en hoe laat je team moet spelen kijk dan even op de site van SVH (www.svhoogersmilde.nl) onder de link volleybal, of kijk op de facebook pagina ‘stratenvolleybal Hoogersmilde’, maar je kunt ook de contactpersoon van de straat vragen, die heeft het boekje waar ook alle overzichten in staan.

Natuurlijk zou het ook leuk zijn als er toeschouwers aan de kant zitten om de teams aan te moedigen, iedereen is van harte welkom.

De indeling van de teams voor het Straten volleyballtournooi 2017 zijn bekend.

Bekijk hier de indeling of klik hieronder op lees meer.

 

Nog één maand en dan begint de 33e editie van het straten volleybal toernooi in Hoogersmilde. Het toernooi gaat plaatsvinden in week 23 op 6,7,8 en 9 juni 2017.

Inmiddels zijn de contactpersonen van de straten weer benaderd, deze zijn te vinden op de site van SVHoogersmilde onder het onderdeel van volleybal. U kunt contact opnemen met de contactpersoon van de straat waarin u mee wilt spelen. Dat kunt u doen door te klikken op ‘contact met contactpersonen’ en vervolgens de straat van u keuze te kiezen Helaas zijn er nog niet voor alle straten contactpersonen, is er van u straat geen contactpersoon en u wilt wel graag meedoen schrijf u dan in via het op de site te vinden inschrijfformulier. Ook kunt u dit jaar weer deelnemen met een mixteam, 6 juni is voor deze mixteams gereserveerd de teams kunt u ook opgeven via het op de site te vinden inschrijfformulier.

                                                         Inschrijven kan tot 13 mei 2017.

Er is ook een facebook pagina van het straatvolleybal, stratenvolleybal Hoogersmilde, hier wordt u ook op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Heeft u verder nog vragen dan kunt u via ‘contact’op de site van SVHoogersmilde contact met het bestuur opnemen.

                                                                  Met vriendelijke groeten,

                                                                  Bestuur Straten Volleybal Hoogersmilde                 

Wie had dat verwacht van vorig jaar 1 punt tekort naar dit seizoen bovenaan de top! Wat er vorig aan ontbrak was dit jaar wel aanwezig. Een nieuw tenue gesponsord door Erik Pieters van Hoveniersbedrijf Pieters en de trainingspakken gesponsord door Kalkzandsteenfabriek Calduran zorgde niet alleen voor extra flair maar ook voor een sportieve impuls. Dit samen met veel inzet en motivatie van de trainer heeft tot dit geweldige resultaat geleidt. Een pluim voor de dames die ook nog een mooie bos bloemen van het bestuur van SV Hoogersmilde kregen.