Alle selectie spelers worden om 12.30 uur verwacht bij de Bosrand.

Dit ivm nieuwe tenues en foto.

 

Zondag 4 september aanvang 14.00 uur Smilde'94 1 - S.V. Hoogersmilde 1

vertrek om 12.45 uur 

De volgende spelers worden verwacht:

Willem Flokstra, Willem Vos, Marc Boerma, Joost Boerma, Wilco Vochteloo, Jop van Aken, Gijs van Aken, Tom Koerts, Ricardo den Hollander, Ivar Blijssie, Tristo Trul, Aart Jan van den Berg, Marko Bultstra, Stijn Talen en Arjan Boer.

Trainer Jan Hollander

Grensrechter Cor Boerma

Leider Pieter Flokstra.

 

De spelers voor zondag 4 September

Michel Smidt, Ronald Trul, Djustin Bel, Arjan Boer, Johan Koers, Johan Gerding, Seye Bosma, Jos Offerein, Robin Wever, Melvin Vredeveld, Pascal Hatzmann, Ronald Vredeveld en Mischa Vredeveld??

Vertrek 09:00 uur

Aanvang wedstrijd 10:00 uur

 

Iedere maandag (uitgezonderd schoolvakanties) is er volleybaltraining van 20:00 tot 21:30 uur in Sporthal de Bosrand in Hoogersmilde.

Een keer geheel vrijblijvend meetrainen? Dat kan uiteraard! Wees welkom!

Ons team SVH dames 1 speelt mee in de recreantencompetitie van Assen e.o. voor meer info zie http://www.rekreatievolleybal.nl/ De thuiswedstrijden zijn ook op maandag om 20:00 uur, de uitwedstrijden op diverse avonden, afhankelijk van de tegenpartij.

Meer info?

Contactpersoon:

Aletta van Goor-Hatzmann 0657712455 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volleybal

 

Iedere maandag (uitgezonderd schoolvakanties) is er volleybaltraining van 20:00 tot 21:30 uur in Sporthal de Bosrand in Hoogersmilde.

 

Een keer geheel vrijblijvend meetrainen? Dat kan uiteraard! Wees welkom!

 

Ons team SVH dames 1 speelt mee in de recreantencompetitie van Assen e.o. voor meer info zie http://www.rekreatievolleybal.nl/ 

De thuiswedstrijden zijn ook op maandag om 20:00 uur, de uitwedstrijden op diverse avonden, afhankelijk van de tegenpartij.

 

Meer info?

 

Contactpersoon:

 

Aletta van Goor-Hatzmann 0657712455 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

En we zijn nu een damesteam maar het lijkt me geen probleem als er heren willen mee trainen. toch?

Hoogersmilde blijft ook volgend seizoen in de 5e klasse. In Donkerbroek moest de finale gespeeld worden tegen De Sweach.

De Sweach was de betere ploeg en na een ruststand van 1-0, werd het uiteindelijk in de laatste 10 minuten 3-0 voor de ploeg uit Friesland. Jammer maar meer zat er dit keer niet in, volgend seizoen met wat nieuwe spelers erbij gaan we voor het kampioenschap aldus de trainer van Hoogersmilde.

Zo eindigde dit weekend toch nog een beetje in de mineur, maar we kunnen terug kijken op een mooi seizoen van ons eerste elftal en S.V. Hoogersmilde mag trots zijn op onze vereniging want voor de tweede keer hebben we de Midden-Drenthe Zomercup gewonnen als vereniging van alle 10 verenigingen in Midden-Drenthe. Met een score van 70% zijn wij ruim bovenaan geëindigd voor VKW met 52% en Smilde'94 met 51%.

Het feest zaterdagavond was dan ook geweldig, in de Party Trailer met optredens van Wieger, Rick, Mama Maffia en onze plaatselijke DJ's.

Wij kijken dan ook als vereniging terug als een zeer geslaagd weekend.

 

Bestuur S.V. Hoogersmilde

Vrijdag en zaterdag spelen alle teams van S.V. Hoogersmilde de Midden-Drenthe Zomercup met als afsluiting groot feest op het sportveld vanaf 17.00 uur.  Gratis entree en iedereen welkom G-Voetbal clinic en optredens van Wieger, Rick en Romana en Mama Maffia. De DJ's  van SV Hoogersmilde sluiten af met een spetterend optreden.

Zondag speelt SV Hoogersmilde de Finale van de nacompetitie tegen De Sweach in Donkerbroek aanvang 14.00 uur.

Kom met grote getale naar Donkerbroek en steun onze jongens in deze finale, zodat we dit weekend kunnen afsluiten met feest in de kantine van SV Hoogersmilde.

Bestuur SV Hoogersmilde.

Lemmer 12 juni 2022.

De halve finale tussen VV Lemmer en S.V. Hoogersmilde is gewonnen door de mannen uit Hoogersmilde.

Na een ruststand van 0-2, doelpunten van Gijs van Aken en Robin Hatzmann, werd het uiteindelijk 0-3 door een doelpunt van Marko Bultstra.

Trainer Jan Hollander kan het team opmaken voor de finale tegen De Sweach voor een plaats in de 4e klasse.

De wedstrijd wordt op neutraal terrein gehouden waar is op dit moment nog niet bekend. In de loop van de week zal dit bekend worden.

Het beloofd een mooi weekend te worden volgende week. Op zaterdag de Finale van de Midden-Drenthe Zomercup en feest voor 75 jarig bestaan van voetbal in Hoogersmilde met een grandioos feest op het sportpark met optredens van Wieger (smildeger roet), Rick en Romana,  Boerenrock groep Mama Maffia en DJ's op een spectaculaire Party Trailer.

En dan Zondag de finale van de nacompetitie van ons eerste elftal.

Wij verwachten dan ook veel belangstelling van onze supporters om onze vereniging te steunen.

De weersvoorspellingen zijn uitstekend  en de entree is   GRATIS.

Slagerij Hoogeveen zorgt voor Broodjes Hamburger en Braadworst.

De vrijwilligers van S.V. Hoogersmilde staan voor U klaar, laten wij er een mooi feest van maken met elkaar.

Tot volgend weekend.

S.V. Hoogersmilde.

(p.s. U kunt ons volgen op Facebook daar komt het volledige programma op te staan)