Zaterdag 30 mei hebben 2 teams van SV Hoogersmilde bestaand uit 1e, 2e, 3e, en 4e spelers meegedaan aan het 3e Pingo toernooi in Twijzelerheide.

Gerrit van der Wal bekend van Houtbouw G van der Wal sponsor van ons 4e team organiseert mede voor de 3e keer dit senioren toernooi met deelname van 21 teams. Senioren tussen haakjes want bij aankomst in Twijzelerheide bleek dat de gemiddelde leeftijd van de andere teams toch iets lager lag als van ons veteranen team. Maar zoals gewent in Hoogersmilde gaven beide teams alles wat ze in huis hadden, en dat resulteerde in een geweldige uitslag.Ons sterren team verloor in de finale nipt van de plaatselijke favoriet, al vond het merendeel van het aanwezige publiek dat SV Hoogersmilde de mentale winnaar was. Ook het veteranen team met een mooie aanvulling van 2 spelers uit het 3e heeft een goed toernooi gespeeld en al werden ze 1 na laatste, de prijs voor het sportiefste team ging mooi met onze veteranen mee naar Hoogersmilde. Na het toernooi was er nog feest achter de plaatselijke kroeg waar Hoogersmilde wederom liet zien van alle markten thuis te zijn.

De terugreis naar Hoogersmilde werd in stijl gemaakt want speciaal voor onze spelers (en spelersvrouwen) was de spelersbus Van FC Groningen naar Twijzelerheide afgereisd om iedereen weer veilig naar Hoogersmilde te brengen. Een ieder bedankt voor zijn of haar inzet, we hebben een prima indruk achtergelaten in Friesland. Volgend jaar is het 4e Pingo toernooi en in Friesland kijken ze nu al uit naar de gasten uit Hoogersmilde.

De wedstrijd voor a.s. zondag 31 Mei tegen Zuidwolde 3 is afgelast

Voor degene die meegaat naar Twijzelerheide de bus vertrekt

bij de sporthal zaterdagmorgen om 08.30 uur.

De spelers voor vanavond 27 mei

A Westerhof, H Kraak, S Trul, J Waninge, A Boer, J Offerein, S Klein, P Mast, Sebastian Gryglicki, V de Theye, M Bultstra, R Wever, R Hatzmann en R Vredeveld.

Spelers aanwezig om 18:45 uur

Scheidsrechter: B Bruins

Kantinedienst: R Vredeveld & A Boer

De wedstrijd van donderdag 28 mei gaat niet door.

Spelers voor zondag 24 Mei:

G Bosma, B v/d Born, K v/d Born, A Bultstra, J Gerding, A Hulst, J Koers, M Pieters, A Rakhorst, S Bosma, R van Stein, T Koerts, M Bultstra en A Boer

Vertrek: 08.45 uur

Aanvang: 10.00 uur

Wassen: S Bosma

De spelers voor Zondag 23 mei:

J Bruins, F Dekker, G Dijkstra, A Gol, R Hindriks, C Hummel, J Klokker, J Koenrades,

H Kraak, P Mast, M Pieters, G aan het Rot, K Snijder, R Trul, A Vredeveld.

Wassen: G Dijkstra.

Vertrek: 09.00 uur.

Aanvang: 10.00 uur