Straten Volleybal Hoogersmilde 2017

Nog één maand en dan begint de 33e editie van het straten volleybal toernooi in Hoogersmilde. Het toernooi gaat plaatsvinden in week 23 op 6,7,8 en 9 juni 2017.

Inmiddels zijn de contactpersonen van de straten weer benaderd, deze zijn te vinden op de site van SVHoogersmilde onder het onderdeel van volleybal. U kunt contact opnemen met de contactpersoon van de straat waarin u mee wilt spelen. Dat kunt u doen door te klikken op ‘contact met contactpersonen’ en vervolgens de straat van u keuze te kiezen Helaas zijn er nog niet voor alle straten contactpersonen, is er van u straat geen contactpersoon en u wilt wel graag meedoen schrijf u dan in via het op de site te vinden inschrijfformulier. Ook kunt u dit jaar weer deelnemen met een mixteam, 6 juni is voor deze mixteams gereserveerd de teams kunt u ook opgeven via het op de site te vinden inschrijfformulier.

                                                         Inschrijven kan tot 13 mei 2017.

Er is ook een facebook pagina van het straatvolleybal, stratenvolleybal Hoogersmilde, hier wordt u ook op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Heeft u verder nog vragen dan kunt u via ‘contact’op de site van SVHoogersmilde contact met het bestuur opnemen.

                                                                  Met vriendelijke groeten,

                                                                  Bestuur Straten Volleybal Hoogersmilde.

 

Mix-teams Woensdag 8 juni 2016

Plaats     Team

  1         FC Waninge

  2         De Bandieten

  3         JoLo

  4         Friends

  5         Beachboys

  6         Roelfsemaweg    

  

1e Divisie Donderdag 9 juni 2016   

Plaats     Team

  1         Hulzebosstraat (promotie naar de vrijdag)

  2         HULB

  3         Sportlaan 

  4         Kylstraat 

  5         Marcelisstraat 2  

   

Eredivisie Vrijdag 10 juni 2016   

Plaats     Team

  1         Rijksweg 1

  2         Geeuwenbrug

  3         Marcelisstraat 1

  4         Rijksweg 2

  5         Vaartweg (degradatie naar de donderdag)   

Vanavond 9 juni aanvang 20.00 uur is een kennis making training van onze nieuwe trainer Martijn Hut.

Op zaterdag 13 juni in ons jaarlijkse familiedag met om 16.00 uur een 7 x 7 toernooi tot 18.00 uur.

En om 18.00 uur de SV Hoogersmilde BBQ.

Alle vrijwilligers en leden van harte welkom, de BBQ  wordt U aangeboden door de kantine commissie en de consumpties zijn voor slechts 1 euro af te halen aan de bar.

Zaterdag 30 mei hebben 2 teams van SV Hoogersmilde bestaand uit 1e, 2e, 3e, en 4e spelers meegedaan aan het 3e Pingo toernooi in Twijzelerheide.

Gerrit van der Wal bekend van Houtbouw G van der Wal sponsor van ons 4e team organiseert mede voor de 3e keer dit senioren toernooi met deelname van 21 teams. Senioren tussen haakjes want bij aankomst in Twijzelerheide bleek dat de gemiddelde leeftijd van de andere teams toch iets lager lag als van ons veteranen team. Maar zoals gewent in Hoogersmilde gaven beide teams alles wat ze in huis hadden, en dat resulteerde in een geweldige uitslag.Ons sterren team verloor in de finale nipt van de plaatselijke favoriet, al vond het merendeel van het aanwezige publiek dat SV Hoogersmilde de mentale winnaar was. Ook het veteranen team met een mooie aanvulling van 2 spelers uit het 3e heeft een goed toernooi gespeeld en al werden ze 1 na laatste, de prijs voor het sportiefste team ging mooi met onze veteranen mee naar Hoogersmilde. Na het toernooi was er nog feest achter de plaatselijke kroeg waar Hoogersmilde wederom liet zien van alle markten thuis te zijn.

De terugreis naar Hoogersmilde werd in stijl gemaakt want speciaal voor onze spelers (en spelersvrouwen) was de spelersbus Van FC Groningen naar Twijzelerheide afgereisd om iedereen weer veilig naar Hoogersmilde te brengen. Een ieder bedankt voor zijn of haar inzet, we hebben een prima indruk achtergelaten in Friesland. Volgend jaar is het 4e Pingo toernooi en in Friesland kijken ze nu al uit naar de gasten uit Hoogersmilde.

De wedstrijd voor a.s. zondag 31 Mei tegen Zuidwolde 3 is afgelast

Voor degene die meegaat naar Twijzelerheide de bus vertrekt

bij de sporthal zaterdagmorgen om 08.30 uur.

De spelers voor vanavond 27 mei

A Westerhof, H Kraak, S Trul, J Waninge, A Boer, J Offerein, S Klein, P Mast, Sebastian Gryglicki, V de Theye, M Bultstra, R Wever, R Hatzmann en R Vredeveld.

Spelers aanwezig om 18:45 uur

Scheidsrechter: B Bruins

Kantinedienst: R Vredeveld & A Boer