Hallo allemaal

Fijne vakantie gehad? Ik denk dat het wel weer tijd is om weer te beginnen. We starten weer op woensdag 12 september. Ik hoop jullie dan allemaal weer te zien.

Nieuwe leden zijn natuurlijk altijd welkom en kunnen zich aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Groeten

Tineke Pieters

Nadat handbal dames 1 kampioen geworden zijn, hebben de volleybal dames recreanten 1 ook de eerste plaats bereikt.

Met twee punten voorsprong op nummer 2 zijn de dames aan hun laatste wedstrijd begonnen. Zouden zij deze wedstrijd verliezen dan waren ze de eerste plaats kwijt. Gelukkig hebben volleybalsters de zenuwen in bedwang kunnen houden en misschien niet de beste wedstrijd gespeld, maar toch met 2-1 gewonnen en zo het kampioenschap bezegeld. Na de afloop hebben de dames een mooie bos bloemen van de vereniging aangeboden gekregen wat een leuke verrassing was.

Dames 1 hebben het hele seizoen met blessureleed te maken gehad en daardoor speelsters moeten missen. Gelukkig waren er dames van het tweede team bereid regelmatig in te vallen waar het eerste team erg dankbaar voor is.

Volgend seizoen de eerste klasse. Succes.

Op vrijdag 6 april is weer ons jaarlijkse kaart en sjoelavond.

Aanvang 20.00 uur.

Prijzen van Supermarkt COOP Meintjes- Hoogersmilde.

SV Hoogersmilde steunt FC Emmen.

SV Hoogersmilde leden kunnen gratis de thuis wedstrijden van FC Emmen bijwonen. Maximaal 40 kaarten per wedstrijd zijn beschikbaar. Op is Op.

Je kunt per team gaan kijken maar ook individueel.

Je kunt de kaarten afhalen iedere donderdagavond in de kantine "De Bosrand" van SV Hoogersmilde vanaf 19.30 uur.  Voor het programma van FC Emmen kijk je op www.fcemmen.nl

Dit wordt je aangeboden door kantine bestuur SV Hoogersmilde.

Elke maandagmorgen word de kantine + keuken in sporthal de Bosrand schoongemaakt door een paar vrouwelijke vrijwilligers.
Helaas word de groep steeds kleiner. Op het moment zijn er 3 schoonmaakgroepen en dat is te weinig!

Vandaar de vraag: Wie heeft er tijd om zo af en toe anderhalf uur de handen uit de mouwen te komen steken?
Ook al kun je maar 1 of 2 keer helpen, alle hulp is welkom.

Je krijgt er in ieder geval een stuk gezelligheid voor terug en er word met de mannelijke vrijwilligers (de groenploeg) gezamelijk koffie gedronken.

Aanmelden kan bij Annie Koenrades. Tel: 459473
Recreanten SV Hoogersmilde

Het recreatievolleybalteam van SVH 1 vond CALDURAN KALKZANDSTEEN bereid om hen te sponsoren met nieuwe trainingspakken. Voor dit gulle gebaar ontving de bedrijfsleider van locatie Hoogersmilde, Robert Mik, van het team een mooie bos bloemen. De dames van SVH zijn het afgelopen seizoen gepromoveerd van de 2e naar de 1e klasse. Ze proberen zich dit seizoen te handhaven in deze klasse.