De training voor de jeugdteams begint weer op maandag 5 januari.

 

De eerste seizoenshelft 2014-2015 zit er weer op en als team kijken we uit naar een positieve tweede seizoenshelft waarin we omhoog kijken op de ranglijst.

We beginnen hieraan als selectie met de eerste training van 2015 op donderdag 8 januari gevolgd door een training of oefenwedstrijd op zondag 11 januari om 13:00.

hierbij wensen we als selectie en leiding iedereen fijne feestdagen en een goed uiteinde toe.

 

Er is door onze vereniging een AED apparaat aangeschaft. Het apparaat zal worden bevestigd op de buitenmuur van de Bosrand, richting veld.  

Bij een hartstilstand is reanimeren en de inzet van een AED van levensbelang. Maar alles valt of staat bij het aanwezig zijn van mensen die weten hoe te handelen. Daarom komt er een opleidingsavond in de kantine van de Bosrand. Het gaat om één avond met daarna een jaarlijkse opfriscursus. Probeer al vast elkaar te stimuleren om naar die avond te gaan. Het gaat natuurlijk om mensen die regelmatig op het veld of in de kantine zijn.

Zodra de datum van de avondcursus en aanvullende informatie bekend is, gaan we mensen oproepen zich op te geven. Wil je nu al wat algemene info? Vul dan het contactformulier in of bel met Jan Luning, tel. 459855.

zie agenda.

Zie agenda.